Nieuwe Drupal 7 releases voor templates

Ingediend door Donny op ma, 20/12/2010 - 12:02

Net zoals de Drupal 7 releases voor A Cloudy Day en A Cloudy Day Mobile is er tijdens de voorbije dagen ook een versie beschikbaar gekomen voor de Kanji theme.

Tijdens het overzetten van deze template kwam ik nog enkele bugs tegen die dienden opgelost te worden in de 2 andere themes. Deze hebben de voorbije dagen dus ook een nieuwe beta versie gekregen om de bugfixes door te voeren.

Nu is het enkel nog wachten op de officiële release voor versie 7, enkele dagen geleden verscheen de RC2 versie (Release candidate) nog dus heel lang zal deze niet meer op zich laten wachten. Met nog maar enkele bugs te gaan en aangezien er verschillende release parties georganiseerd worden op 7 januari zal de officiële versie waarschijnlijk wel die dag beschikbaar geplaatst worden.

Ondertussen ben ik dus gelukkig op tijd rond met het overzetten van de door mij onderhouden templates, aangezien er toch heel wat aanpassingen zijn voor het themen van je eigen templates zal ik er in de loop van de week ook nog wel een blogpost over schrijven.

De Drupal 7 beta release voor Kanji kan je terugvinden op: http://drupal.org/project/kanji