Website verhuisd van hosting

Ingediend door Donny op do, 25/11/2010 - 07:00

Al verschillende jaren stond deze website op een niet al te snelle/stabiele hosting. Bij het opstarten heb ik toen gekozen voor kwantiteit boven kwaliteit. Slechte keuze dus bleek al vrij snel.

De beloofde uptime bleek langs geen kanten te kloppen en over de snelheid maar te zwijgen. Toen ik onlangs vroeg voor SSH toegang en dit blijkbaar ook weer niet mogelijk was, ben ik op zoek gegaan naar een andere hoster.

Lang moest ik niet zoeken natuurlijk aangezien we met Prosite onlangs nog bij Linux Systems op bezoek zijn geweest.

We bezochten niet alleen één van de datacenters maar kregen er ook een praktijkgerichte Linux introductie. Aangezien verschillende van onze Drupal projecten op Prosite bij hun gehost worden, was de keuze natuurlijk snel gemaakt om ook de overstap naar Linux Systems te maken.

Altijd leuk om over te schakelen naar een hosting waarvan je weet dat deze zeer snel en stabiel zal blijven draaien.

Naast razendsnelle FTP verbindingen, vlotte Drupal installaties (zonder extra modules als Boost) beschik ik nu eindelijk ook over SSH toegang op mijn website wat het mij dan weer mogelijk maakt om Drush te installeren en zo mijn site up to date te houden met slechts enkele commando's.

Deze overstap gaat me heel wat frustraties besparen in tegenstelling tot vroeger toen de site geregeld down ging of dat het control panel niet te bereiken was.

Moest je dus zelf op zoek zijn naar een degelijke, snelle hosting voor je Drupal websites neem dan zeker eens een kijkje op de Linux Systems website.